Webbutveckling
för fler affärer

Vi har lång erfarenhet av att från en idé och specifika behov skapa lösningar i form av kundunika webbaserade tjänster eller webbplatser. Vi hjälper dig att nå dina specifika affärsmål.

Vi anpassar vår approach till dina behov. Kontakta oss i dag.

Webbutveckling

Det börjar oftast kring idéer om att förbättra, förändra, förenkla eller möta nya krav från omvärld, kunder eller samarbetspartners som skall realiseras via webben. Genom webbutveckling kan vi bygga webbaserade tjänster som möter specifika behov.

Från idé till färdig lösning

Utifrån idéer kan vi om kunden så vill hjälpa till med en behovsanalys för att forma idéerna till konkreta syften, mål och krav. Nästa steg är att arbeta fram ett komplett lösningsförslag med alla nödvändiga underlag som ligger till grund för beslutet om ett genomförande.

Vi är specialiserade och bygger alla våra lösningar kring WordPress, PHP och MySQL.

Utveckling av kundunika lösningar

När vi bygger våra webbplatser skapar vi ett s.k. ”barntema” som enkelt förklarat är ett eget ”lager” där vi kan göra kodjusteringar och bygga unika anpassningar utan att det påverkar koden i det ursprungliga temat.

Eftersom det kommer uppdateringar av ”föräldrateman” allt oftare kan man uppdatera föräldern utan risk att radera de kodjusteringar som är gjorda eftersom de ligger i barntemat i helt separata filer.

Hur kan vi hjälpa dig?

Would you like to improve the conversion rate of your website?

Hör av dig så tar vi fram ett skräddarsytt förslag till dig, helt kostnadsfritt.

Utveckling av plugin och widgets

Vid behov bygger vi även egna, eller kundanpassade funktioner och lösningar i form av unika plugin/ widgets till hemsidor och webbplatser baserat på WordPressplattformen.

Projektinsatser, estimat eller löpande per timme

När det gäller webbutveckling arbetar vi gärna utifrån en målbeskrivning där vi estimerar insatserna i form av timmar för genomförande. Vi kan också hjälpa till i mindre och medelstora projekt där vi arbetar löpande per timme.

Missa inte chansen att förbättra din webbplats

  • 1 gång per månad
  • Exklusiva tips
  • Erbjudanden

Fyll i din e-post adress

Vilka ideér vill du förverkliga ?

Hör av dig så tar vi fram ett skräddarsytt förslag till dig, helt kostnadsfritt.