Webbstrategi
för fler affärer

Vi ser till att du jobbar med rätt digitala kanaler. Låter kanske enkelt men i verkligheten en konst. Det finns inga standardlösningar eller genvägar. 

Webbstrategi

Säg ordet ”webbstrategi” och de flesta börjar skruva på sig. Fullt så komplicerat eller krångligt är det dock inte. Men det viktigaste är att ha en tydlig och väl genomarbetad plan. Där allt ifrån din aktivitet på sociala medier till val av webbhotell bör finnas i beaktning. Vi hjälper dig detta. Kontakta oss så berättar vi mer.

Företagsidé = webbstrategin

Webbstrategin grundar sig egentligen i samma tänk som när du startar ditt företag. Vilka är din målgrupp och vilka problem har de? Vad vill de ha av dig och varför är ditt företag det bästa alternativet? Detta översätts sen till din digitala strategi. Vi bygger alltså er webbstrategi utifrån er företagsidé. Enkelt, eller hur? Kontakta oss för mer info. 

Fokusera på kunden

Ibland kan din plan kanske stå i konflikt med vad dina kunder och användare vill. Därför är det viktigt att utforma en realistisk strategi, som stämmer överens med dina besökares behov. Hur får man då koll på det? Vi tar reda på detta åt dig genom online-undersökningar, analyser, enkäter och intervjuer med dina kunder och målgrupp.

Förenklat är det viktigaste inom webbstrategin att just pejla av vilka behov dina kunder står inför. Efter det kan vi ta nästa steg i utformningen av din webbstrategi. Hänger du med? Hör av dig så berättar vi mer.

Hur kan vi hjälpa dig?

Behöver du hjälp med att ta fram och utforma en webbstrategi anpassat efter din verksamhet?

Hör av dig så tar vi fram ett skräddarsytt förslag till dig

Webbstrategi – ett marathon och ingen spurt

Till det viktigaste: Ständiga förbättringar. När ni fått er hemsida färdig och det är upp till er att publicera innehåll stannar det oftast där. Många hemsidor blir liggandes utan någon aktivitet. Det finns olika orsaker som kan ligga bakom detta. Men tidsbrist och/eller okunskap är de vanligaste anledningarna. Och vi förstår det.

Tyvärr är varken dina användare eller sökmotorer lika förlåtande när det gäller detta. Ett långsiktigt arbete när det kommer till att publicera innehåll är det som krävs för att få din hemsida framgångsrik. Verkar det krångligt? Låt oss hjälpa er med en webbstrategi.

Missa inte chansen att förbättra din webbplats

  • 1 gång per månad
  • Exklusiva tips
  • Erbjudanden

Fyll i din e-post adress

Fler nöjda besökare, fler leads, fler affärer

Hör av dig så tar vi fram ett skräddarsytt förslag till dig, helt kostnadsfritt.