Underhåll, säkerhet
& support för WordPress

Minska riskerna för intrång, sabotage, förlust av data och  svartlistning på Google, genom att låta underhålla din webbplats med jämna mellanrum.

Vi anpassar vår approach till dina behov. Kontakta oss.

Håll din WordPress webbplats uppdaterad och säker

Med någon av våra månadsplaner håller du din webbplats uppdaterad, trygg och säker.

Basic

SEK595 / Månad
  • Webbplats på ett språk
  • Ej affärskritisk
  • Månadsplan

Business

SEK1195 / Månad
  • Webbplats på flera språk
  • Ej affärskritisk
  • Månadsplan

Pro

SEK1995 / Månad
  • Webbplats på ett eller flera språk
  • Affärskritisk
  • Månadsplan

Underhåll, säkerhet och support

Webbplatser som inte hålls uppdaterade löper en stor risk att bli utsatta för sofistikerade hackerintrång, utlåsning, sabotage med mera, som kan leda till svartlistning på Google. Om du inte har en underhålls- och säkerhetsplan för din webbplats, är det inte bara en stor risk utan snarare en tidsfråga innan den blir hackad – rätt och slätt.

Förutom dramatiska effekter på din webbplats Google-ranking och SEO, kan det få förödande konsekvenser för din verksamhet om webbplatsen drabbas. Uteblivna kontakter och intäkter är svåra att överblicka och det kan innebära stora kostnader och inte minst tid och engagemang för att få ordning på webbplatsen igen.

Förebyggande underhåll istället för reparation

Att ta hand om eller underhålla en webbplats kan jämföras med att ta hand om eller underhålla sin bil. Det är mycket billigare och mindre tidskrävande att genomföra förebyggande underhåll på regelbunden basis än att behöva reparera när något gått riktigt fel.

Istället för att få det stora obehaget och dessutom betala en större summa pengar när din webbplats går ner kan du betala en mycket mindre summa varje månad för att hålla den ”up to date”.

Inledande genomgång

Vi kommer också hålla utkik efter eventuella problem och konflikter som vi måste ta hand om innan vi startar underhållstjänsten.

I vissa fall har inte webbplatser uppdaterats på flera månader och kan kräva några större korrigeringar innan det går att uppdatera till den senaste versionen av WordPress, teman och tillämpliga plugin. Efter genomgången bestämmer vi ordningen på aktiviteterna.

Behöver du hjälp med att hålla din webb säker?

Hör av dig så tar vi fram ett skräddarsytt förslag till dig, helt kostnadsfritt.