Sökmotoroptimering
för fler affärer

Med sökmotoroptimering för fler affärer maximerar vi din webbplats synlighet, genom att komma så högt upp som möjligt i sökresultatet på relevanta sökbegrepp.

Vi anpassar vår ”approach” till dina behov. Kontakta oss.

Sökmotoroptimering

Målet med sökmotoroptimering är att anpassa din webbplats och dess innehåll för att maximera synligheten i sökmotorerna genom att komma så högt upp som möjligt i sökresultatet på relevanta sökbegrepp.

Koppla din affärsidé till nyckelord

Hur skulle du beskriva vad ditt företag gör? Orden som du beskriver ditt företag med och vad du gör är en bra start på din nyckelordsanalys. Om du exempelvis är ett hotell, skulle du då vara ett ”vanligt hotell” i konkurrensen med alla andra eller är du ett specifikt hotell?

Ett ”hotell på stranden” eller ett ”bröllopshotell? Vad gör ditt företag unikt som skiljer dig från alla de andra? Vad vill du bli hittad för? Att tänka i de här banorna och definiera dessa nyckelord eller nyckelordsfraser gör din nyckelordsanalys enklare.

Vi använder detta på motsvarande sätt med metaforen ”fler affärer” som är en del av vår affärsidé ”WordPress webbplatser som ger dig fler affärer”.

Relevanta sökbegrepp

Skapa en nyckelordslista och börja se dig omkring. Är de nyckelorden du har kommit fram till för att beskriva din verksamhet, produkter och tjänster verkligen nyckelord som potentiella kunder använder när de söker? Även om det är relevanta sökbegrepp i dina ögon, så betyder det inte att de är relevanta sökbegrepp ur deras ögon.

Vilka sökbegrepp är relevanta ur de potentiella kundernas perspektiv när de skall beskriva din verksamhet? Hur skulle de söka och vilka ord skulle de använda om de var i behov av det du har att erbjuda?

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du få fler besökare till din webbplats?

Hör av dig så tar vi fram ett skräddarsytt förslag till dig, helt kostnadsfritt.

Genomför en nyckelords analys

För att arbeta vidare med SEO, måste du genomföra en enklare undersökning kring nyckelord och nyckelordsfraser, vilka sökord och sökordsfraser som människor använder.

Istället för att bestämma vilka nyckelord du skall använda ur ditt sätt att tänka, måste du tänka dig in i din besökares sätt att tänka. Du måste alltså anpassa dig efter vad dina potentiella kunder redan söker efter när de vill hitta lösningar inom din nisch, bransch eller det du håller på med.

Om du inte gör det kommer du helt enkelt inte att bli hittad, eftersom besökarna använder ord och fraser som du förmodligen inte använder på din webbplats.

Det finns många verktyg att genomföra analysen med, men ett enkelt tips är att spana på dina konkurrenter och andra aktörer inom din nisch. Hur beskriver de sig själva när du söker på relevanta sökbegrepp, vad står i deras AdWords annonser m.m

Anpassa innehållet efter din webbplats

Du kan inte inte bli hittad för det som inte finns på din webbplats. Om du inte använder nyckelord och fraser som människor faktiskt använder och söker efter, kommer du förmodligen missa en hel del trafik och därmed potentiella affärer.

Med andra ord så bör du skriva innehållet på din webbplats med samma språk som dina potentiella kunder använder när de söker efter lösningar på sina problem.

Missa inte chansen att förbättra din webbplats

  • 1 gång per månad
  • Exklusiva tips
  • Erbjudanden

Fyll i din e-post adress

Vill du få fler besökare till din webbplats?

Hör av dig så tar vi fram ett skräddarsytt förslag till dig, helt kostnadsfritt.