Innehåll och copy
för fler affärer

Med hjälp av tydliga budskap och webbcopy som väcker intresse kan du få din webbplats att generera fler affärer. Vi hjälper dig att bearbeta de texter du har idag eller tar fram innehåll till din nya webbplats.

Innehåll och copy till din webbplats

På webben har du bara en kort stund på dig att väcka besökarens intresse och förmedla det du erbjuder. Därför gäller det att ta fram tydliga och kärnfulla budskap och innehåll som leder besökaren fram till rätt information eller funktion.

Webbcopy som både förbättrar din ranking och guidar besökaren rätt

Innehållet på din webbplats måste stämma överens med det som din besökare letar efter för att bli kund hos dig. Vi hjälper dig att planera och sökmotoroptimera innehållet så att du kan förbättra din ranking på relevanta sökord. Vi lyfter fram ditt huvudbudskap, planerar sidstrukturen och hur sidorna på din webb ska förhålla sig till varandra och hur flödet ser ut. 

Vi utgår alltid från besökaren

Vi ser till att du inte fokuserar så mycket på vad du själv tycker är viktigt. Vi hjälper dig att ta fram innehåll som besökaren letar efter och behöver för att bli kund hos dig. Med hjälp av en målgruppsanalys sätter vi oss in i besökarens situation och planera innehållet på din webbplats därefter. Att skriva ur besökarens perspektiv är avgörande för såväl sökmotoroptimering, sidstruktur, budskap, konvertering som webbcopy.

Behöver du nytt innehåll till din webbplats?

Med hjälp av genomtänkt innehåll kan din webbplats generera fler affärer.  Vi tar fram innehåll till din nya webbplats eller bearbetar dina befintliga texter.

Hör av dig så tar vi fram ett skräddarsytt förslag till dig, helt kostnadsfritt.

Struktur som skapar tydlighet

När vi har en gemensam syn på helheten är det dags att skapa det konkreta innehållet med texter och budskap. Vi strukturerar upp arbetet genom att bland annat:

  • bestämma vad du vill förmedla och vad du vill att besökaren ska göra
  • börja med det viktigaste
  • använda informativa punktlistor
  • använda många genomtänkta mellanrubriker
  • använda korta stycken

Tydliga budskap som fångar intresse

När man skriver för webben eller en blogg ska texterna planeras med tanke på att du bara har några få sekunder på sig att fånga besökarens intresse. Det gäller att vara väldigt tydlig med vad du erbjuder och vad besökaren ska göra för att bli din kund. Därför hjälper vi dig att ta fram kärnfullt och informativt innehåll som leder besökaren rätt. 

Missa inte chansen att förbättra din webbplats

  • 1 gång per månad
  • Exklusiva tips
  • Erbjudanden

Fyll i din e-post adress

Innehåll som hjälper läsaren att få en överblick

På webben gäller det att skriva så att besökaren först kan skumma igenom din text i letande efter intressant innehåll, för att sedan göra djupdykningar för konkreta fakta och information. Besökaren på din webbplats eller blogg letar ofta efter någon specifik information eller funktion och därför gäller det att veta vad besökaren vill ha och ta fram innehåll som stämmer överens med det.

Kort och kärnfullt

Genom att börja med det viktigaste först och sedan fylla på med mer beskrivande text, blir det lätt för besökaren att snabbt se om texten är det man söker efter. Och det blir också lättare för dig att strukturera upp texten och hålla dig till huvudbudskapet och det du vill förmedla. Vi ser till så att besökaren kan skumma igenom texten och ändå få en uppfattning om det viktigaste du vill säga. Sedan ska det finnas utrymme för djupdykningar i texten för den som vill ha den mer detaljerade informationen.

Behöver du hjälp med att skriva för webben?

Hör av dig så tar vi fram ett skräddarsytt förslag till dig, helt kostnadsfritt.