Ny webbplats till
Somas Instruments

Vi ser till att din webbplats ger ett professionellt intryck och de bästa svaret, på dina målgruppers frågeställningar och specifika sökfrågor. Inget lätt jobb och det finns inga färdiga lösningar.

Vi anpassar vår ”approach” till dina behov.

ny-webbplats-till-somas.jpg
Besök Somas webbplats

Ny webbplats till Somas Instrument

Vårt uppdrag omfattade nyckelordsanalys, webbdesign, webbproduktion, innehållshantering och sökmotoroptimering. Efter lanseringen har uppdraget övergått i en förvaltnings- och förädlingsfas med månatligt underhåll & support av WordPress och själva webbplatsen.

Kort om Somas Instrument

LEDANDE INOM UTVECKLING AV REGLERVENTILER
SOMAS Instrument AB utvecklar, producerar och marknadsför regler- och avstängningsventiler tillverkade i rostfritt, syrafast stål till hela världen. Vi finns idag representerade inom de flesta branscher och har representanter över hela världen.

SOMAS huvudkontor och verkstad finns i egna lokaler i Säffle. Det är ett familjeföretag med familjen Hägg som ägare. Peter Hägg är Verkställande Direktör och Lars Hägg är Inköpschef. Huvudkontoret hittar du längs E45 c:a 60 km söder om Karlstad. Med den placeringen har SOMAS många pappersbruk runt hörnet så som Nordic Paper, BillerudKorsnäs Gruvön och Stora Enso Skoghall.

Vill du veta mer?

Om du vill veta mer om den nya webbplatsen till Somas Instrument eller ta en dialog och samtala om hur vi skulle kunna stötta dig i dina projekt får du gärna höra av dig till oss.

Hör av dig så berättar vi mer.

Läs gärna om våra andra projekt.

Flera nöjda besökare, fler leads, fler affärer

Hör av dig så tar vi fram ett skräddarsytt förslag till dig, helt kostnadsfritt.