Ny webbplats till
Real Advice

Vi ser till att din webbplats ger ett professionellt intryck och de bästa svaret, på dina målgruppers frågeställningar och specifika sökfrågor. Inget lätt jobb och det finns inga färdiga lösningar.

Vi anpassar vår ”approach” till dina behov.

Ny webbplats till Real Advice
Besök Real Advice webbplats

Ny webbplats till Real Advice

Vårt uppdrag omfattade nyckelordsanalys, webbdesign, webbproduktion, innehållshantering och sökmotoroptimering.

Vi har även byggt en integration gentemot Mspecs som är ett ”affärssystem” som hanterar all data kring de olika fastigheterna. Real Advice arbetar i Mspecs med sina olika objekt. När ändringar görs i Mspecs uppdateras webbplatsen automatiskt med ny data.

Efter lanseringen har uppdraget övergått i en förvaltnings- och förädlingsfas med månatligt underhåll & support av WordPress och själva webbplatsen.

Experter på kommersiella fastigheter

Real Advice är en rådgivningsfirma med specialistkompetens inom förmedling av kommersiella fastigheter, hyresförhandling och bostadsrättsombildning. Vår rådgivning baseras på 20 års erfarenhet av finans- och fastighetsmarknaden och kännetecknas av en passion för fastigheter och fastighetsaffärer.

Till oss vänder sig kunder som ställer lite högre krav på sin rådgivare, kunder som uppskattar och förstår värdet av professionell kompetens, kvalificerad rådgivning och ett engagemang utöver det vanliga. Våra uppdragsgivare är allt ifrån mindre lokala fastighetsägare till börsnoterade fastighetsbolag och institutionella investerare.

Vill du veta mer?

Om du vill veta mer om den nya webbplatsen till Real Advice eller ta en dialog och samtala om hur vi skulle kunna stötta dig i dina projekt får du gärna höra av dig till oss.

Hör av dig så berättar vi mer.

Läs gärna om våra andra projekt.

Fler nöjda besökare, fler leads, fler affärer

Hör av dig så tar vi fram ett skräddarsytt förslag till dig, helt kostnadsfritt.