Ny webbplats till
Goabarn

Vi ser till att din webbplats ger ett professionellt intryck och de bästa svaret, på dina målgruppers frågeställningar och specifika sökfrågor. Inget lätt jobb och det finns inga färdiga lösningar.

Vi anpassar vår ”approach” till dina behov.

ny-webbplats-till-goabarn.jpg
Besök Goabarns webbplats

Ny webbplats till Goabarn

Vårt uppdrag omfattade nyckelordsanalys, webbdesign, webbproduktion, innehållshantering och sökmotoroptimering. Efter lanseringen har uppdraget övergått i en förvaltnings- och förädlingsfas med månatligt underhåll & support av WordPress och själva webbplatsen.

Kort om Goabarn

Goabarn är sidan där du som förälder kan få tips och råd för en ännu mysigare vardag med din bebis. Bakom sidan Goabarn står City Gross. I City Gross butiker och på citygross.se hittar du Bamses babysortiment som en del av varumärket Favorit. Du hittar det också hos Matöppet, Den Svenska Matrebellen och EKO Stormarknad.

FAVORIT – KVALITET SOM INTE KOSTAR MER
Vår resa började för ett antal år sedan när Bergendahls Food bestämde sig för att ta fram ett eget varumärke. Målet var att hitta riktigt bra produkter som kunde utmana marknadsledaren i varje kategori, men till ett bättre pris för dig som kund. Det målet är uppnått, men vi strävar hela tiden för att förbättra och bibehålla högsta kvalitet på våra produkter.

Vill du veta mer?

Om du vill veta mer om den nya webbplatsen till Goabarn eller ta en dialog och samtala om hur vi skulle kunna stötta dig i dina projekt får du gärna höra av dig till oss.

Hör av dig så berättar vi mer.

Läs gärna om våra andra projekt.

Fler nöjda besökare, fler leads, fler affärer

Hör av dig så tar vi fram ett skräddarsytt förslag till dig, helt kostnadsfritt.