Ny webbplats till
EKG Elkonsultgruppen

Vi ser till att din webbplats ger ett professionellt intryck och de bästa svaret, på dina målgruppers frågeställningar och specifika sökfrågor. Inget lätt jobb och det finns inga färdiga lösningar.

Vi anpassar vår ”approach” till dina behov.

Ny webbplats till EKG Elkonsultgruppen
Besök EKG Elkonsultgruppens webbplats
Christian Nilsson


Med den hjälp Decision By Heart gav oss tycker vi på EKG att vi fått en hemsida som speglar vår verksamhet på ett tydligt, enkelt, lättnavigerat och professionellt sätt.

Vi arbetade tillsammans med ett gemensamt mål med löpande möten och kommunikation. Vi kände hela tiden att vi var delaktiga i processen samtidigt som Decision By Heart drev utvecklingen framåt i linje med den planerade tidplanen.

Christian Nilsson

IT-ansvarig, EKG Elkonsultgruppen

Ny webbplats till EKG Elkonsultgruppen

Den nya webbplatsen avspeglar EKG Elkonsultgruppens verksamhet och är byggd på WordPress plattformen. Uppdraget omfattade nyckelordsanalys, webbdesign, webbproduktion, innehållshantering och SEO (sökmotoroptimering). Efter lanseringen har uppdraget övergått i en förvaltnings- och förädlingsfas med månatligt underhåll & support av WordPress och själva webbplatsen.

Kort om EKG

EKG Elkonsultgruppen i Karlstad AB bildades 1984 av sex erfarna ingenjörer med ambitionen att tillhandahålla kvalificerade konsulttjänster inom el- och teleområdet. Konceptet visade sig riktigt, varför personalstyrkan utvidgades i takt med att uppdragsvolymen ökade och idag är EKG Elkonsultgruppen elva medarbetare som står till deras kunders förfogande.

Vill du veta mer?

Om du vill veta mer om den nya webbplatsen till EKG eller ta en dialog och samtala om hur vi skulle kunna stötta dig i dina projekt får du gärna höra av dig till oss.

Hör av dig så berättar vi mer.

Läs gärna om våra andra projekt.

Fler nöjda besökare, fler leads, fler affärer

Hör av dig så tar vi fram ett skräddarsytt förslag till dig, helt kostnadsfritt.