Ny webbplats till
Beyond Design

Vi ser till att din webbplats ger ett professionellt intryck och de bästa svaret, på dina målgruppers frågeställningar och specifika sökfrågor. Inget lätt jobb och det finns inga färdiga lösningar.

Vi anpassar vår ”approach” till dina behov.

Decision By Heart Beyonddesign
Besök Beyond Designs webbplats
Amelie Malmberg Carlsson


Ett proffsigt gäng som producerar säkra och väl fungerande webbplatser. Detta funktionsfokus är viktigt för mig som designer och samarbetspartner.

De visar sin kompetens och stort engagemang i varje projekt.

Amelie Malmberg Carlsson

Grafisk formgivare, Beyond Design

Ny webbplats till Beyond Design

Designen har Amelie själv tagit fram och vårt uppdrag omfattade webbproduktion och SEO (sökmotoroptimering). Efter lanseringen har uppdraget övergått i en förvaltnings- och förädlingsfas med månatligt underhåll & support av WordPress och själva webbplatsen.

Kort om Beyond Design

Amelie Malmberg Carlsson på Beyond Design är utbildad förpackningsdesigner med ett öga för formgivning och struktur. Användarvänlighet och tydlighet är hennes drivkraft där hon sedan applicerar fungerande och passande design för det specifika projektet.

Amelie är en förpackningssamlare som tycker om naturmaterial, geometriska polygonmönster, minimalistisk luftig design och ugglor. Hon driver gärna egna projekt, målar och fotograferar.

Vill du veta mer?

Om du vill veta mer om den nya webbplatsen till Beyond Design eller ta en dialog och samtala om hur vi skulle kunna stötta dig i dina projekt får du gärna höra av dig till oss.

Hör av dig så berättar vi mer.

Läs gärna om våra andra projekt.

Fler nöjda besökare, fler leads, fler affärer

Hör av dig så tar vi fram ett skräddarsytt förslag till dig, helt kostnadsfritt.