Konverteringsoptimering för fler affärer

Fler nöjda besökare, fler leads, fler affärer! Vi hjälper dina användare att hitta det de letar efter, snabbt!

 

  • Hem
  • Konverteringsoptimering för fler affärer

Konverteringsoptimering

Att konverteringsoptimera din hemsida är inte fullt så komplicerat som det låter. Däremot är ett ständigt pågående arbete, som kräver ett uppmärksamt och noggrant utfört jobb. Allt sprunget ur dina användares beteende på din webbplats.

Vid en första kontakt med oss tar vi reda på vart dina svaga punkter på hemsidan sitter. Det kan vara allt ifrån innehåll till kontaktformulär. Därefter skapar vi en lista med åtgärder och nödvändiga steg för att lösa dina problem. Här går vi uteslutande på siffror och fakta och inte känslor genom en analys vi gör. Kontakta oss om du vill veta mer.

Få dina besökare till kunder

Konverteringsoptimering innebär att omvandla besökare till kunder. Vägen dit kan vara kort, men också väldigt lång. Det finns ingen universell lösning för alla företag, utan det är helt beroende på din målgrupp. Män i 50-årsålder har förmodligen ett annorlunda användarbeteende än kvinnor i 20-årsåldern.

Oavsett det utformar vi såklart en optimeringsstrategi helt unik för dig. Allt grundat ur den undersökning vi gör. Där får vi bland annat reda på varför dina besökare inte genomför så många köp som du vill, som ju lägger grunden för hela konverteringsoptimeringsarbetet. Kontakta oss om du vill ha hjälp med detta.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi hjälper dina användare att hitta det de letar efter, snabbt!

Hör av dig så tar vi fram ett skräddarsytt förslag till dig, helt kostnadsfritt.

Vi hjälper er med:

  • Tips och expertråd
  • A/B-testning (splittest)
  • Copywriting och innehållsrådgivning
  • Skapa målsidor (landing pages)
  • Optimering av AdWords-kampanjer

Klick och köp

I detta arbete är det dock viktigt att skilja på två saker, klick och köp. Att få människor till din sida är en helt annan fråga. Konsten är att få folk att hänga kvar på den för att sedan få dem att ta kontakt eller köpa er tjänst.

Efter vi gjort de ändringar som behövts mäter vi effekten av det. Ingen förändring? Då justerar vi. Fortfarande ingen förändring? Då justerar vi igen. Och igen. Vi ger oss inte förrän vi nått önskat resultat. Allt vi gör skriver vi ner in rapport du sen får. Inga hemligheter eller konstigheter. Kontakta oss så lägger vi upp en plan åt er.

Missa inte chansen att förbättra din webbplats

  • 1 gång per månad
  • Exklusiva tips
  • Erbjudanden

Fyll i din e-post adress

Fler nöjda besökare, fler leads, fler affärer!

Hör av dig så tar vi fram ett skräddarsytt förslag till dig, helt kostnadsfritt.