Ninetech och Decision By Heart samarbete

Ninetech och Decision By Heart i samarbete

Decision By Heart har tecknat ett samarbetsavtal med Ninetech. Syftet är att Decision By Heart ska kunna gå in som underleverantör till Ninetech, och bistå med resurser vid behov i olika kunduppdrag främst gällande WordPress.

Samarbetsavtal med Ninetech

Decision By Heart har tecknat ett samarbetsavtal med Ninetech. Syftet är att Decision By Heart ska kunna gå in och stötta som underleverantör till Ninetech och bistå med resurser vid behov i olika kunduppdrag gällande WordPress.

”Vi ser fram emot samarbetet med Ninetech eftersom det har varit vår tidigare arbetsgivare och vi har goda erfarenheter av Ninetech, våra tidigare kollegor och kunder. Det känns riktigt kul att vi har fått avtalet i hamn och att vi därigenom får möjligheten att gå in och hjälpa Ninetech i sina WordPress leveranser gentemot sina kunder.

Vi har redan nu kommit igång bra och arbetar för närvarande i ett spännande projekt om att utveckla en WordPress webbplats som spänner över flera internationella marknader”.

Referens

Jonas Aronsson Ninetech

”Jag har jättestort förtroende för Peter och det är enkelt att arbeta med Decision By Heart. De är en självklar partner när vi behöver extra resurser inom WordPress”.

Jonas Aronsson
Konsultchef, Ninetech AB

Behöver du en ny webbplats, eller hjälp med den du redan har?

Missa inte chansen att förbättra din webbplats!

Dela gärna