Är detta du? Webbdesign, UX och frontend

Är detta du? Webbdesign, UX & frontend i en person

Du är med från början i mötet med kunden och hela vägen till färdig lösning. Vi ser gärna att du framförallt har intresset men också förmågan att omvandla kundens visioner, mål och behov till en färdig lösning. En lösning som du till stor del själv är med och skapar i ”frontend".

Är detta du?  Vi söker en webbdesigner, UX och frontend i en och samma person.

Vi har fått en bra start och sitter glädjande nog lite trångt till. Vi söker dig som vill jobba med en mix av webbdesign, UX och front-end. Du blir vår första nyckelperson inom webbdesign, UX och frontend och kan vara med och forma din egen roll och vår gemensamma framtid.

Du är med från början i mötet med kunden och hela vägen till färdig lösning. Vi ser gärna att du framförallt har intresset men också förmågan att omvandla kundens visioner, mål och behov till en färdig lösning. En lösning som du till stor del själv är med och skapar i ”frontend”.

Kunskaper och erfarenheter från arbete med Photoshop, HTML5, CSS3/CSS, JQuery. React och/eller Angular, WordPress och php vore guld värt.

Förmodligen jobbar du redan med webbdesign, UX eller frontend separat eller delvis ihop och ser det som en intressant utmaning att kombinera detta till en unik roll hos oss. 

Hör gärna av dig till mig om du är nyfiken och vill veta mer.

Ring gärna på 073-150 95 95 maila på peter.malmberg@decisionbyheart.com
eller fyll i formuläret och skicka här!

Behöver du en ny webbplats, eller hjälp med den du redan har?

Missa inte chansen att förbättra din webbplats!

Dela gärna